Isfiske efter röding i vildmarken

 

 

    

 

Isfiske efter röding i vildmarken!

I Älvdalen, norra Dalarna finns en mängd av sjöar och tjärnar som hyser både röding och öring. Isen lägger sig oftast i början av december och ligger till mitten av april. Här finns vildmarken alldeles in på husknuten. Spänningen är hög när ni sänker ned betena i det uppborrade hålet i isen av vad som kan tänkas hugga i andra änden.

Dagsaktivitet, Jakten på rödingen!

Välkommen att följa med Anglerman ut på någon av Älvdalens otaliga sjöar i härlig vildmark. Att fiska efter den mytomspunna rödingen är både spännande och utmanande. Denna fisk med sin eldröda buk och svarta fenor med vita kanter är en upplevelse att beskåda och få kämpa med på kroken då den är både stridbar och listig. Nedanstående  fiskeupplevelse passar små som stora, nybörjare som erfarna  fiskare, kompisgäng eller kollegor. 


Program:

Denna aktivitet är i detta utförande en heldagsaktivitet men möjlig att boka somflerdagspaket efter eget tycke. Klicka här för att se ett flerdagarsprogram


08.00 (eller enligt överenskommelse)
 Er guide för dagen möter upp er på överenskommen plats i centrala Älvdalen. Guiden transporterar er ut på det milsvida skogsvägnätet till en lämplig sjö eller tjärn för dagens fisketur. Guiden har med sig fiskeutrustning, isborrar och säkerhetsutrustning till alla. Fisket pågår under hela dagen och till lunch lagar guiden lunch ute i vildmarken. I upplevelsen ingår även fika med kaffe, the eller varm choklad efter överenskommelse. När dagsljuset falnar och mörkret tar vid packar ni ihop och guiden kör er tillbaka till civilisation i Älvdalen by. 


Pris:

1795 SEK / Person
Priset är baserat på 4 deltagare med minimum 2 vuxna i gruppen.

Barn 15 år eller yngre kostar 295:-/ person

Säsongen sträcker sig mellan december- april ( beroende på väder och isförhållanden)


Inkluderat i resans pris:

- Fiskeguide
- Fiske och säkerhetsutrustning
- Vildmarkslunch
- Förmiddags- och eftermiddagsfika
- Transport enligt programmet
- Fiskekort

Inte inkluderat i priset:

- Vinterytterplagg och skor
- Transporter utanför programmet

Möjligt att hyra till:

- Vinterytterplagg anpassat för riktiga vinterförhållanden.
- Vinterkängor vattentäta och varma.

För bokning och mer information maila micke@anglerman.se